Beste camperlogie van België in 2019

Campercontact heeft in 2019 voor het eerst de beste camperlogies van België bekend gemaakt! Campercontact baseerde zich hiervoor op de beoordingen van het afgelopen jaar op campercontact.com. We zijn dan ook heel trotst dat Smart-ijs camperlogie de eerste plaats heeft behaald!
Bedankt aan alle campervrienden voor de steun! Tot binnenkort!?

Op de foto met de burgemeester en schepen van toerisme in Wingene

Artikel in Het Laatste Nieuws:

Camperlocatie Smart-ijs in de Noordakkerstraat in Wingene is uitgeroepen tot de Belgische camperlocatie van het jaar. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse camperplaatswebsite Campercontact.

Campercontact reikt de prijs uit om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te verbeteren. In totaal zijn er online en op de app bijna 360 Belgische camperlocaties terug te vinden. Om kans te maken op de prijs, dient de camperlocatie in het jaar voorafgaand aan de uitreiking minimaal vijftien beoordelingen te hebben gehad op Campercontact.com. Smart-ijs behaalde met 9,1 de hoogste gemiddelde beoordeling en mag daardoor een jaar lang de titel Camperlocatie van het jaar dragen.

“Camperlocatie Smart-ijs met ruimte voor maximaal zes campers ligt bij een ijssalon en bistro en wordt vooral gewaardeerd vanwege de kleinschaligheid, de voorzieningen en de zeer vriendelijke eigenaars”, aldus Campercontact. “Ook de rustige omgeving, met name het West-Vlaamse polderlandschap, wordt erg gewaardeerd.”

Meer foto’s van de prijsuitrijking op onze facebookpagina