Reserveer je tafel bij Smart-ijs

Onze bistro en tea-room gaan terug open vanaf zaterdag 8 mei 2021 . We doen er alles aan om veilig te werken en de corona maatregelen toe te passen. Reserveren is niet verplicht maar wel aan te raden om zeker te zijn van je tafel. Je zal een bevestiging van je reservatie krijgen via email en/of sms. Breng deze bevestiging mee.
We vragen je vriendelijk beneden te wachten tot wij je jouw tafel toewijzen. Heb je geen reservatie, vraag dan aan onze ober of er nog plaats is. Tafels en stoelen kunnen niet verplaatst worden! Alvast bedankt om de richtlijnen op te volgen zodat het veilig blijft voor jullie en ons personeel.

Heb je problemen om online te reserveren, bel ons op 0478/34 32 39 of stuur een email (info@smart-ijs.be, indien je reservatie niet voor vandaag is).

De menukaart wordt vervangen door een QR-code die je kan scannen met je smartphone. We hebben een beperkt aantal afgedrukte menukaarten beschikbaar voor als je dit niet kan met je smarpthone. Op deze manier houden we het veilig voor alle klanten.

Kom je met de camper, vraag eerst of er plaats beschikbaar is via info@smart-ijs.be