Optimale smaak bekom je bij ijs van -15°C.
Ijs van -18°C bevriest je smaakpapillen.
Ons ijs wordt ambachtelijk bereid zonder toegevoegde lucht in het ijs, hierdoor duurt het iets langer om deze op de gewenste temperatuur te laten komen.
Onze serveertip voor ijsbuches:
- Je diepvries staat -18°C: ± 30 minuten in de frigo zetten, daarna 10 minuutjes op kamertemperatuur voor je de taart serveert.
- Je diepvries staat -22°C: ± 60 minuten in de frigo zetten, daarna 10 minuutjes op kamertemperatuur voor je de taart serveert.
Onze serveertips voor éénpersoonsijstaartjes en schepijs:
- ± 10 à 15 minuten op kamertemperatuur zetten voor je ze serveert aan je gasten.
Geniet met volle smaak van ons ambachtelijk ijs, met passie bereid.
Prettige feestdagen!
Het Smart-ijs team